Fakturagram 

Gratis fakturering i ditt affärssystem

Fakturagram är en ny kostnadsfri tjänst som fungerar som en fakturamotor i Visma Administration. Du skapar fakturan precis som vanligt – men skickar den via Vismas integration med Fakturagram. Fakturagram hanterar sedan automatiskt all distribution, avprickning, bokföring och till och med eventuell kravhantering. Det är schysst!

Vi tar hand om din kundreskontra 

Med Fakturagram får du en automatisk avprickning av dina fakturor och utbetalning direkt till ditt konto. Vid betalning skickas en avprickningsfil och bokföringsfil automatiskt till affärssystemet. Och skulle fakturan inte betalas i tid går det automatiskt ut påminnelser och kravbrev.

Integrerar sömlöst i Visma Administration

Fakturagram integreras enkelt i Visma Administration och du gör alla administration i affärsystemet. Du kan enkelt följa fakturornas status och göra eventuella kreditfakturor direkt i ditt system. Så fort en betalning blir gjord avräknas den i systemet och utbetalning sker till det angivna kontot. I Visma Administration kan du även följa de status på de fakturor som gått till påminnelse etc.

Riktigt schysst kravhantering

En professionell och schysst kravhantering är en viktig komponent för att minska betaldagarna och för att få betalt över huvud taget. Genom Fakturagrams systerföretag Inkassograms schyssta gratistjänst får du en automatisk kravhantering som minskar
betaldagarna utan att riskera din kundrelation. Originalfakturan finns alltid på baksidan av kraven och ett uppskattat utskick av "Final Notice" är några av de aktiviteter som ger en riktigt schysst kravhantering.

Addera smart factoring

Ibland behöver man lite extra likviditet i bolaget till löner, inköp av varor eller som expansionskapital. Med Fakturagrams factoringtjänst kan du frigöra kapital direkt efter skickad faktura. Antingen säljer du alla dina fakturor, eller så väljer du mer specifikt vilka du vill sälja genom en enkel valfunktion. Factoringtjänsten lanseras under andra kvartalet 2018.

Kom igång

Fakturagram är en gratistjänst som inte har några start- faktura- eller administrativa avgifter. Vi tar bara ut en avgift vid eventuell kredit och för att täcka portot om du har fakturor som går utanför Sverige. Fakturagrams prislista kan du ladda ner här

Klicka här för att enkelt registrera dig som kund – då skickar vi dig ett informationsmail med mer information beroende på vilket affärssystem du valt.

 

Har du några frågor om tjänsten får du gärna höra av dig.

Ringa Anders Huusko på 076 878 78 38 eller maila så hjälper han dig med allt du vill veta. Vi hörs!