Tipsa om Visma eEkonomi – och vi på Visma skänker pengar till Hand in Hand

Nu vill vi förverkliga företagandet även utanför Sveriges gränser. Därför kan du nu tipsa om Visma eEkonomi – ett smart bokföringsprogram. När din vän kommer igång med programmet skänker vi första månadskostnaden till Hand in Hand. En organisation som hjälper kvinnor att starta egna företag i Afghanistan, Indien, Kenya och Zimbabwe. Och precis som tidigare får både du och din vän rabatt på programmet. 

Tipsa en vän

1. Logga in

Det första du gör är att logga in i ditt Visma eEkonomi.  

2. Klicka på hjärtat

När programmet öppnats väljer du det röda hjärtat under ditt företagsnamn längst upp till höger. 

3. Mejla din vän

När din vän köpt får du tipsrabatt och dessutom skänker vi en månadskostnad till Hand in Hand. 


Om Hand in Hand


Därför satsar vi på kvinnor

Vi fokuserar framför allt på fattiga och utsatta kvinnor. Kvinnor är av central betydelse i utvecklingsarbetet eftersom de har en viktig social och ekonomisk inverkan på både familjen och på samhället. Studier visar att kvinnor generellt investerar 90 % av sin inkomst på familjens välbefinnande, medan motsvarande siffra för män är 30-40 %. Att utbilda och stärka kvinnor är därför nyckeln för att utrota fattigdom.


Stöd oss – precis som Visma Spcs

Att starta ett företag behöver inte kosta mer än 900 kronor, men bidrar till att en hel familj kan ta sig ur fattigdom för gott. Du kan stödja på olika sätt, allt i från att bli stödföretag som oss, ge en julgåva till dina anställda eller ett valfritt belopp precis när som helst. 

Ge en gåva

Bli stödföretag

Bekämpar fattigdom genom jobb

Orsaken till att människor lever i fattigdom är ofta att de saknar ett arbete som de kan försörja sig på. Det finns helt enkelt inga jobb. Var ska då de nya jobben komma ifrån? På Hand in Hand tror vi att lösningen är små familjeägda företag där entreprenörskap och individens kraft får fritt utlopp och därmed förändrar hela familjens situation.

 

Läs mer om Hand in hand