FuturSoft - system för serviceverkstäder och reservdelsbutiker

FutureSoft utvecklar och levererar ett helt webbaserat system för serviceverkstäder och reservdelsbutiker. Oavsett det handlar om personbilar, tunga fordon, skogs- och jordbruksmaskiner så blir det enkelt och effektivt att planera, genomföra och administrera det dagliga arbetet.

Programmet används i dag av över 1700 kunder i Sverige, Finland och Baltikum. En ständig utveckling under 20-år har lett till ett heltäckande och flexibelt system som gör att varje kund kan hitta de funktioner som krävs i varje enskilt fall. Börja gärna med enklare basfunktioner och väx i systemet allteftersom.

Med integrationen mellan FuturSoft och Visma eEkonomi får du det bästa från två världar – i både verkstaden och på kontoret. Du får ett helt integrerat verkstads- och ekonomisystem utan kompromisser. Vi har sett till att alla viktiga funktioner hänger ihop och fungerar. Allt från kundmottagning, planering, arbetsorder, lagerhantering, till fakturering, betalningar, bankkopplingar och bokföring.

Integration mot Visma eEkonomi

FutureSoft fungerar utmärkt som ett fristående system, men med kopplingen till Visma eEkonomi får du ett helt integrerat affärssystem och fullständig koll på affärsverksamheten. Med bara ett par knapptryck sänds information från FutureSofts fakturering över till Visma eEkonomi som tar hand om kundreskontra och bokföring helt automatiskt.

FuturSoft ingår i Vitec Software Group

FutureSoft ingår i Vitec Software Group AB är ett nordiskt programvarubolag som utvecklar och levererar verksamhetskritiska standardiserade programvaror för branschunika behov. Koncernen har verksamhet i Sverige, Danmark, Finland och Norge. Koncernen har ca 490 medarbetare och omsatte 618 Mkr år 2015. Vitec är noterat på Nasdaq Stockholm. 

Vi berättar gärna mer om du kontaktar oss:

FuturSoft

Lindhagensgatan 116
Box 30 206
104 25 Stockholm

08-605 7023
info@futursoft.se