MultiNet Interactive AB

MultiNet-gruppen har ett 30-tal anställda och en årsomsättning på cirka 50 miljoner kronor. Vi utvecklar och underhåller webbtjänster för bokning, kursadministration, e-postmarknadsföring och avtalshantering. På huvudkontoret vid Stockholms centralstation i Stockholm arbetar våra utvecklare, supporttekniker och projektledare dagligen för att din arbetsdag ska bli bättre.
MultiNet har sedan starten hjälpt tusentals företag dra fördel av webbaserade system. Vårt mål är att alltid överträffa kundens förväntningar inom alla verksamhetsområden.

Om EduAdmin

EduAdmin är Sveriges mest använda kursadministrationssystem för öppna och företagsanpassade kurser. Över 10 års programutveckling ligger bakom succén som årligen hanterar hundratusentals deltagarbokningar, på ett effektivt sätt.

Så fungerar kopplingen med Visma eEkonomi

EduAdmin är direktansluten till Visma eEkonomi och det krävs inga installationer. Fakturan skapas automatiskt av ditt EduAdmin kursadministrationssystem och förs över till Visma eEkonomi. I samband med överföringen följer samtliga kunduppgifter med och uppdaterar kundregistret med aktuella uppgifter i Visma eEkonomi. När en faktura har blivit betald så ser du direkt i EduAdmin när fakturan har blivit betald.

Läs mer www.multinet.com

Kontakta ossEduAdmin

info@multinet.se

Telefonnr: 08-528 022 00