MultiNet Interactive AB

MultiNet-gruppen har ett 30-tal anställda och en årsomsättning på cirka 50 miljoner kronor. Vi utvecklar och underhåller webbtjänster för bokning, kursadministration, e-postmarknadsföring och avtalshantering. På huvudkontoret vid Stockholms centralstation i Stockholm arbetar våra utvecklare, supporttekniker och projektledare dagligen för att din arbetsdag ska bli bättre.
MultiNet har sedan starten hjälpt tusentals företag dra fördel av webbaserade system. Vårt mål är att alltid överträffa kundens förväntningar inom alla verksamhetsområden.

EduAdmin

Nu blir din utbildningsverksamhet äntligen effektivare. EduAdmin hanterar hela flödet, från bokning på din webbplats, till att fakturan skapas i Visma Compact.

Du sparar massor av tid och pengar på att integrera ditt EduAdmin kursadministrationssystem med Visma Compact. Med Sveriges mest använda kursadministrationssystem, för öppna och företagsanpassade
kurser, blir ditt arbete lättare och du får tid över att utveckla din verksamhet. Tjänsten ger en fantastisk överblick och lärare, kurser, tider, lokaler och utbildningsmaterial blir äntligen administrerade på ett och samma ställe.

Att använda EduAdmin innebär

·         Dina fakturor skapas automatiskt och du slipper äntligen manuell hantering

·         Du ser när dina kunder har betalat - direkt till bokningssystemet

·         Tidsbesparing och effektivisering


Så fungerar kopplingen med Visma Compact

Fakturan skapas automatiskt av ditt EduAdmin kursadministrationssystem och hämtas sedan via ett program kopplat till Visma Compact. Om kunden kan matchas skapas fakturan på befintlig kund. Om kunden inte redan finns så skapas den i Visma. Du ser sedan direkt i ditt EduAdmin när fakturan har blivit betald.

Läs mer www.multinet.se

Kontakta ossEduAdmin

info@multinet.se

Telefonnr: 08-528 022 00