Instagrammare på @vismaspcs

På vårt instagramkonto visar våra företagskunder upp sin bild av livet som företagare. Vi får följa dem under en vecka, från vardag till fest, personligt och på jobbet. Låt dig inspireras!

Vecka 14: Gry Flodin - Stabilisator

Gry FlodinHej! Jag heter Gry Flodin och är en av tre delägare på Stabilisator AB och det är vi som har den stora äran att vara Vismas instagramföretag denna vecka. Stabilisator är en ekonomibyrå i Östersund som främst vänder sig till små och medelstora ägarledda företag. Genom den digitala utvecklingen har vi möjlighet att erbjuda våra tjänster till företag i hela Sverige. Vi ser oss inte som ren redovisningsbyrå då vi anser att vårt främsta uppdrag är att utveckla våra kunder och deras affärsidéer.

 Vecka 13: Diyar Abdul-Gabar - Flywalk UF

Diyar Abdul-GabarHej alla vismaföljare! Mitt namn är Diyar Abdul-Gabar och driver UF-företaget FlyWalk. Denna veckan har jag fått äran att visa er vad jag gör på dagarna samt hur jag driver företaget på vismaspcs instagram. Vad gör vi på Flywalk? Jo vi säljer det praktiska transportmedlet så kallade FlyWalks som är en eldriven produkt på två hjul. Smidigt och miljövänligt kan du åka fram, bak eller snurra on-the-spot och se allmänt stilig ut. Ta del av min vecka på instagram så hoppas jag att jag kan bjuda på härliga bilder, nu kör vi! 

 

Vecka 12: Theodor, Simon, Ellen och Hanna - Jordnära UF

Jordnära UFVi heter Theodor, Simon, Ellen och Hanna och tillsammans driver vi Jordnära UF, ett UF-företag från Växjö. Vår idé är att göra närproducerad och ekologisk mat mer lättillgänglig på matmarknaden. Detta förverkligar vi genom vår hemsida där man kan hitta separata varor från Bondens Butik eller välja vår redan färdiga måltidskasse med ett recept komponerat av kockar på Kafé De Luxe i Växjö. Dessutom levererar vi beställningarna till Visma på fredagseftermiddagar, visst låter det smidigt! Denna veckan är det vår tur att ta hand om er och visa hur en UF-vecka kan se ut. Vi ska även tävla i Årets Hållbara UF på tisdag, så vi håller tummarna att vi går vidare!
Nu kör vi! Tänk grönt, tänk Jordnära!

Vecka 10: Jimmy Olsson - Specialsnickeriet AB

Jimmy Olsson - Specialsnickeriet i TingsrydHej! Jag heter Jimmy Olsson och är 48 år, boendes i Tingsryd. Min familj består av mig och sambo Anneli samt 3 barn. Jag har drivit företaget Specialsnickeriet AB i snart 25 år. Ja jisses vad tiden går! Mina privata intressen är motion och musik (lyssna). Vi på Specialsnickeriet består av 8 personer som tillverkar snickerier till hela Sverige. Tonvikten ligger på dörrtillverkning efter våra kunders önskemål.  Vår slogan lyder: ”Din dörr – din design”. Vi har även ett glasmästeri. Nu kastar vi oss ut i Vecka 10!

 

Vecka 9: Cornelia Munge - LYX VXO

Cornelia MungeHejsan! Mitt namn är Cornelia Munge. Jag är en 21 årig tjej som precis har öppnat frisörsalongen LYX VXO på sandgärdsgatan 13 i Växjö. Jag driver en hår-blogg som heter bymk.se och pratar i radio P4 Kronoberg om trender inom hår. Jag frilansar ibland och har bland annat gjort hår och smink på kändisarna som uppträder på Victoriadagen 3 år i rad. När jag inte jobbar som frisör tycker jag om att umgås med vänner och familj, träna och shoppa! I min instagramvecka på visma kommer ni få följa mig när jag öppnar LYX VXO, jag kommer bjuda på många snygga hår-bilder och inspiration!

 

Vecka 8: Anna Newman - Svea Design & Interiör

Anna NewmanJag heter Anna Newman, 38 år och bor i ett hus på Hov i Växjö med man och 3 barn. Driver Sveas Design & Interiör sedan 2011 som är både en fysisk butik och webshop. Där får jag fantastisk stöd av min mamma, Hasse och min svärmor som hjälper till med både att packa beställningar och sköta butiken så jag kan hämta barn på skolan! På ledig tid blir det mycket träning, både för mig själv och alla barnen och vissa kvällar och helger gör man inte annat än att köra mellan olika hallar! :-)

 

 Vecka 7: Kajsa Dahl - Kavatglas

Kajsa DahlKajsa DahlJag heter Kajsa Dahl och är mångsysslande konstnär från Växjö. Färg och hälsa är centrala delar i mitt liv, men viktigast av allt är familjetid!
I mitt yrkesliv är jag en kreativ spindel som både blåser glas, arbetar som konstpedagog på Växjö konsthall, driver skapandeskola projekt, är projektledare i Diy-pop up shop samt arbetar med skapandet som läromedel inom förskolan. Jag hoppas ni vill följa med mig på en helt vanlig vecka i mitt liv för nu kör vi!

  

Vi hjälper dig till ett framgångsrikt företagande.

FÖlj vårt nyhetsbrev 

 

Kanske vill du också läsa:

Så skriver du en affärsplan
Tips på färdiga affärsidéer
Finansiera din affärsidé med crowdfunding