Yes! Där satt den! One Page Plan

Panalitix Kickstart är en tvådagars workshop som vänder upp och ner på allt. Byråledarna brainstormar, analyserar och fattar beslut. När de kommer hem vet de exakt var de ska börja. 

Uppdaterad 2019-03-27

Ledare för Kickstart är Marcus Schirén, Panalitixcoach, Visma Spcs.
– Det brukar gå fantastiskt bra, alla bygger sin strategiska affärsplaner, sätter mål och beslutar hur de vill driva sin byrå framöver, säger Marcus Schirén.

– Vad som blir påtagligt för de flesta är att vi vänder på allt. Business by design är att fråga sig: VARFÖR är jag i branschen? Vad vill jag göra som byråledare? Och sedan bygga byrån runt det. Först därefter kommer HUR:et och det hjälper Panalitix till med. 

Se vad Visma och Panalitix kan göra för dig

Florenda Govori, Revisorsgruppen i Malmö:
– Jag tror på det här för att det lär oss att effektivsera och att rätt person ska göra rätt saker. Effekten på min byrå blir att vi kan effektivisera. Och det jag tar med mig från Kickstart är vårt WHY, syftet med byrån, vad vi ska uppnå och alla delmål längs vägen, säger hon.

Sätt ett djärvt mål - ett "BHAG"

Den strategiska affärsplanen får plats på en A3, en One Page Plan. Här beskrivs vad som ska hända på kort och lång sikt och här sätts ett stort, djärvt och vågat mål, ett "Big Hairy Audacious Goal". Efter Kickstart träffas byråledarna och Marcus Schirén var sjätte vecka digitalt för att följa upp och hjälpa varandra framåt.

Panalitix Content Hub med hundratals detaljerade instruktionsvideor gör att deltagarna hela tiden får ny, initierad kunskap. Content Hub har svar på allt! Så här sa deltagarna i utvärderingen av Kickstart:  

Jag tror helhjärtat på Panalitixkonceptet och att vi måste jobba så.
/Emma Kantoft

Det bästa med Kickstart är att få diskutera mål och visioner att handlingsplanen finns.
/Maria Edholm

Bäst är summeringen av målsättningarna i siffror. 
/Peter Lindahl

Det bästa med Kickstart? Allt. 
/
Christian Sparrholm

Se vad Visma och Panalitix kan göra för dig 

 TED-talk med Simon Sinek: Start With Why

Annica Jönsson

Du kanske också är intresserad av ...

Panalitix för enmansbyrån - Membership 
Panalitix för den större byrån - Coaching
Testet som visar din byrås potential
Möt redovisningskonsulter från UK