Bli smartare med snabba uppdateringar

Bli en superanvändare 

Visma eEkonomi förbättras varje vecka med nya uppdateringar. Vem orkar hänga med? Samtidigt: Kan du finesserna så får du försprång. Lösningen är enkel: Håll koll på det lilla frågetecknet inne i programmet.

Publicerat 2017-01-12

Från och med i höstas uppdateras Visma eEkonomi varje vecka. Ibland varje dygn och oftast på natten. 
– Det är både stora och små saker, men ibland är det de små sakerna som betyder mest i din vardag. Det är bra att hålla lite koll, säger Gunilla Jaltsén, Product Manager.

– Fördelen med täta uppdateringar är att vi blir lyhörda och kan justera efter kundernas behov. Idag fungerar det så att funktionerna i programmet släpps och sedan utvecklas hela tiden. Man kan säga så att det börjar med en cykel, som blir en motorcykel och slutligen en bil – eller en rymdraket. 

Så här kan du hänga med

På det lilla frågetecknet inne i Visma eEkonomi står ibland en etta. Det betyder att det har skett en uppdatering. Klicka så kommer du till "Nytt". Där finns alla uppdateringar.
Vill du istället ha mejl med programuppdateringarna klicka här och sedan på "Följ". 

Exempel på funktioner du inte visste fanns:
 Enklare att stämma av skattekontot. Skattekontot finns nu under Kassa och Bank och du kan matcha transaktionerna på det mot kontoutdraget för ditt konto hos Skatteverket. 
 Alla utskrifter antingen som pdf eller i CSV-format (Excel).
 Växla språk till engelska. Påverkar ingen funktionalitet.

Annica Jönsson

Du kanske också är intresserad av ... 

Sälj in budgeten som en tjänst till dina kunder
Papperskopian utkonkurrerad av ny tjänst
Topp 3 Byråpodden

  Följ Byråpodden på iTunes