Topp 3 Byråpodden  

Publicerat 2017-01-10

Här är de tre mest lyssnade avsnitten av Byråpodden, som vi startade i januari 2016. Podden vänder sig till alla redovisningskonsulter som vill driva en modern byrå. Avsnitten är oftast runt tio minuter långa.

Publicerat 2017-01-15

#1 Så skapar du mer tid

Avsnittet släpptes 2016-01-25. Du får inte mer tid. Du planerar fram mer tid. För 20 år sedan började Anders Bernåker, tidigare ordförande i Srf-konsult, mäta vad han la sin tid på. Sedan valde han aktivt bort saker och blev mindre stressad. Ett samtal om kontroll och egenkontroll.

#2 Lär dig hantera både människor och siffror

Avsnittet släpptes 25 januari 2016. Är du röd, gul, grön eller blå? En vanlig metod för att beskriva en persons beteendeprofil är DISC-profilen eller DISA-språket. Den kunskapen har Anders Bernåker haft stor nytta av både i kundmöten och som chef. Här är ett intro till stilanalys och bra lästips för dig som vill jobba mer medvetet med din kundkommunikation. 

#3 Vad är Visma Advisory Tools, Daniel de Sousa?

Avsnittet publicerades 2016-09-26. Visma Spcs vd Daniel de Sousa förlanserade en ny programserie med potential att jämna ut arbetsbelastningen över året, ge ännu mer information i realtid och säkerställa hög kvalité.
– VI ska inte bara ta gamla processer och lyfta dem till molnet. Med ny teknik kan vi lösa saker på ett helt nytt sätt, sa han på Branschdagarna. 
Visma Advisory Tools lanseras 2017.  Följ Byråpodden på iTunes

Du kanske också är intresserad av ...

Så säljer vi in tjänsten budget och budgetupppföljning
Papperskopian utkonkurreras av ny tjänst 

Bli en superanvändare
Fler spännande avsnitt av Byråpodden

Ont om tid? Stora utmaningar? Här är ett nyhetsbrev för dig som är redovisningskonsult eller revisor. Vi hjälper dig framåt.

ja, jag vill ha nyhetsbrevet 

Är du kund får du nyhetsbrevet utan att du behöver anmäla dig. 
Du kan säga upp prenumerationen när du vill.