Han sparade 1,2 miljoner (dollar) åt sina kunder

Redovisningsbyrån Inspire CA i Brisbane, Australien, satte ett galet stort mål: De skulle spara 500 000 skattedollar åt sina kunder på tre månader. Det slutade med 1,2 miljoner och PR-succén var ett faktum. 

Visma erbjuder hjälp med affärstvecklingen och samarbetar om det med företaget Panalitix. På deras event The Pac i San Diego träffade vi inspirerande byråledare från hela världen. 

Harvee Pene vill att redovisningskonsulter ska förändra människors liv på riktigt. Det började med att han och de andra ägarna satte upp ett mål om sparade skattepengar. Det gav bra genomslag i media och byrån fick många nya kunder. Nu har de satt upp ett nytt stort mål som handlar om att bekämpa fattigdom. 

Harvee Pene driver en podd, föreläser och är aktiv i sociala medier. Han har också skrivit en bok: Cashed up: 7 tips to pull more money, time and happiness from your firm.

"Jättelik kundmagnet"

- Jag ser det som en jättelik kundmagnet. Vi får ofta kunder som säger att de läst boken, följer oss på sociala medier eller har ett favoritavsnitt av podden.

Allt att vinna, inget att förlora. Välkommen till Panalitix START

Visma eEkonomi

Bokföring och fakturering online

Visma eEkonomi passar dig som har enskild firma, handelsbolag och aktiebolag. Med funktioner som automatiserad bokföringshjälp och smart fakturering får du en bekväm överblick och kan börja växa.

Läs mer om Visma eEkonomi