Trött på papperskopior? Nu finns en smart tjänst 

Slipp alla pärmar och tröttsamma rundor till kopiatorn. Låt mjukvara göra jobbet med leverantörsfakturor och attestflöde. Ju fler fakturor, desto större nytta har du av Centsoft Invoice.

Publicerat 2018-10-16

Visma Spcs säljer från och med årsskiftet Centsofts tjänst som digitaliserar och skapar flow i hela flödet kring leverantörsfakturor och attest. Centsoft passar kunder som har minst 500 leverantörsfakturor per år eller flera medarbetare som ska godkänna och attestera. 
– Byrån effektiviserar, säkerställer kvaliteten och kan attrahera de kunder som redan är vana vid att jobba så här. En annan fördel är att alla medarbetare kan hantera alla kunders leverantörs- och attestflöde. Jämfört med pappersfakturor blir det också en besparing med i genomsnitt 50 kronor per faktura, säger Christoffer Hartung.

Artificiell intelligens

Centsoft använder artificiell intelligens, AI, för att hålla hög nivå på sin tjänst och skapa "wow".
– Centsoft letar mönster och ord i fakturabilderna och kan utifrån tidigare konteringar och fakturor göra konteringsarbetet åt er. Skämtsamt kallar vi den extratjänsten för automagisk kontering, säger Christoffer Hartung. 
Själva bokföringen sker inte i Centsoft utan i bokföringsprogrammet. Tjänsten fungerar med de flesta leverantörer av ekonomisystem men är helt integrerad med Visma eEkonomi och Visma Administration. Den fungerar också med Visma Compact. Visma Autoinvoice byts ut mot Centsoft för inkommande fakturor.

 Se video om Centsoft Invoice

Annica Jönsson

Så här fungerar Centsoft Invoice för dig och dina kunder. Invänta kommande webbinarium

 Olika sätt att minimera inmatningsarbetet (automatisering).
 Multivy för att jobba med alla bolags fakturor i samma vy.
 Sökfunktionen.
 Bygga attestflöden.
 Rapporterna. 
 Hur det ser ut i Vismas program.

Du kanske också är intresserad av ...

Hur fyra konsulter säljer in tjänsten budget till sina kunder
Ny tjänst utkonkurrerar papperskopior
Mest lyssnat i Byråpodden 2016
Bli en superanvändare av Visma eEkonomi

  Följ Byråpodden på iTunes

Ont om tid? Stora utmaningar? Här är ett nyhetsbrev för dig som är redovisningskonsult eller revisor. Vi hjälper dig framåt.

ja, jag vill ha nyhetsbrevet 

Är du kund får du nyhetsbrevet utan att du behöver anmäla dig. 
Du kan säga upp prenumerationen när du vill.