Byråanpassad arbetsprocess

Byråanpassad arbetsprocees

Med Visma Advisor kan hela byrån och varje konsult strukturera sina uppdrag och trimma arbetsflödet. Visma Advisor är centralen som samlar all viktig kunddata på en och samma plats, vilket ger överblick och kontroll. Effektivisera byrån genom att hantera flera kontor i en och samma byrå.

Det hjälper inte minst resursplaneraren till med. Planera och budgetera tid på medarbetare, kund, uppdrag och aktivitet. I efterhand kan du följa upp och jämföra nedlagd tid mot planerad tid.

Vad ska göras? Vem ska göra det? När ska det vara gjort? Det är frågetecken som nu kan rätas ut. De flexibla bevakningslistorna i Visma Advisor ger dig en direkt och mycket bra överblick över de uppdrag byrån arbetar med.


Integrerad tidredovisning

Integrerad tidsredovisning

Byråns lönsamhet bygger på tid och pris. Då blir tidsredovisningen oerhört viktig. Visma Advisor låter dig välja den mest lönsamma prissättningen utifrån din verksamhet: fastpris, transaktionspris eller timbaserat pris. Tidsregistreringen sköter du enkelt med en start- och stoppklocka.

Visma Advisor ger dig möjlighet att på ett enkelt sätt följa upp och styra din verksamhet i rätt riktning. I rapportdelen kan du få fram ett antal rapporter med goda möjligheter att sortera och filtrera efter egna önskemål.


Byt till Visma Advisor redan idag!

Ring oss på 0470-70 61 60

Kontakta oss

Webbaserat ger dig frihet

Webbaserat ger dig frihet

Med webbaserade Visma Advisor är du fri att arbeta när du vill eller där det behövs, på kontoret, hemma eller hos kunden. I Visma Advisor kan du jobba med samtliga kunder i din byrå även om ni finns på flera kontor och i olika juridiska enheter.

Visma Advisor ger dig möjlighet att samarbeta smidigt med dina kunder via tex webbaserade bokföringsprogrammet Visma eEkonomi, men du kan också tryggt fortsätta arbeta i lokalt installerade Visma Administration, Visma Skatt och Visma Bokslut med flera.


Vanliga frågor och svar

Vad kostar det?

Bytet är helt kostnadsfritt fram till din nästa avtalsfaktura för Visma Byråpaket eller Visma Byråstöd. Därefter gäller det nya priset. Erbjudandet gäller till och med 2016-12-31.

Kontakta oss för mer information vad som gäller för dig. Vi hjälper dig även kostnadsfritt med konvertering av data från Visma Byråstöd till Visma Advisor.

Vilka uppgifter får jag med mig till Visma Advisor?

Kunder, kontakter, uppdrag med kopplingar till kund och rätt deltagare på uppdraget, anteckningar, SMS och E-post.

Blir alla program webbaserade i och med bytet från Visma Byråstöd?

Nej. Det är bara Visma Advisor som blir webbaserat, men du kan fortfarande jobba med integration till de lokalt installerade programmen, såsom Visma Administration, Visma Skatt och Visma Bokslut etc.

Vad ska jag tänka på?

Du får hjälp av oss genom hela bytet till Visma Advisor. Vi kan bistå dig i planeringen före bytet, har checklistan med saker du ska göra och tänka igenom innan, under och efter bytet, hjälper dig med konverteringen av data, erbjuder dig utbildning för en snabb och bra start med ditt nya program.

Vilka uppgifter får jag inte med mig till Visma Advisor?

Inga dokument, tidsposter, tidregistreringar, bifogade filer i e-post, bevakningslistor, fält som finns i Byråstöd men inte i Advisor. Kontakta oss för komplett information.

 

Få den perfekta starten

Det är viktigt att du inte tappar fart vid bytet och att du hittar rätt arbetssätt i ditt nya system. Därför har vi skräddarsytt två olika utbildningar som gör att du får den perfekta starten och blir effektiv direkt när du går över till Visma Advisor. Vi går igenom de viktigaste funktionerna och hjälper dig att hitta rätt arbetsprocess, allt för att du ska få ut det mesta av ditt nya program.

Få den perfekta starten

Utbildning på plats

Vi kommer till ditt kontor och utbildar alla medarbetare på plats. Under 6 timmar skräddarsys utbildningen efter era behov. Max upp till 12 deltagare. Pris från 9.000 kr exkl moms. Kontakta oss för mer information.

Utbildning via webben

Under 3 timmar genomför vi en kortare utbildning på webben. Utbildningen skräddarsys efter era behov. Max upp till 8 deltagare. Pris från 4.500 kr exkl moms. Kontakta oss för mer information.