Bygglet – gör det enkelt för byggföretag

Med effektiv projekthantering får du mer tid till dina kunder

Bygglet är ett verktyg för projekthantering, speciellt utvecklat för små och medelstora företag i byggbranschen. På ett enkelt sätt hanterar Bygglet alla moment i dina projekt, från offert till faktura och uppföljning. Du får fullständig kontroll på alla tider, allt material, alla ändrings- och tilläggsarbeten samt intäkter och kostnader. Kort och gott - allt i ett överskådligt och lättanvänt verktyg, full koll och inga överraskningar.

Bygglet är helt webbaserat vilket innebär att du kommer åt din information var du än befinner dig – via dator, mobiltelefon eller surfplatta. Via appar rapporterar man enkelt sin tid.

Så väver vi samman bygg och IT

Det räcker inte med att vara expert på IT-teknik. Man måste förstå branschen där systemet skall användas också. Först då kan man väva samman den senaste tekniken med ett effektivt arbetssätt som fungerar i precis den bransch där användarna finns.

Byggbranschen är just en sådan bransch, som ställer stora krav på att system skall vara lätta att använda, och fungerar ute på arbetsplatsen i tuffa miljöer.

Att ha denna höga kunskap inom så olika områden är inte lätt – därför tar vi hjälp av våra kunder när vi utvecklar våra system. Experter som kommer från två olika håll, med helt olika expertkunskaper kan på detta sätt väva samman den bästa IT-tekniken och anpassa den till de unika krav som finns inom byggbranschen.

Det är så vi vill jobba.

Integration med Vismas ekonomiprogram

Bygglet integrerar med både Visma Administration 500, 1000, 2000 och Visma Lön. Följande information förs över mellan systemen:

- Kund- och leverantörsfakturor

- konteringsinformation

- Kund- och leverantörsregister uppdateras i samband med integrationen av fakturor

- Projekt, vilket innebär att projektinfo från Bygglet går över, och projektet registreras i Visma Administration

- Återrapportering av betalningsinfo från Visma Administration till Bygglet

- Kundfakturor registreras som "Utskrivna" i Visma Administration

- Komplett löneunderlag förs över från Bygglet till Visma Lön

Bygglet AB

Gamlestadsvägen 2 Hus B19

415 02 Göteborg

www.bygglet.com

Mail: info@bygglet.com

Tfn: 0770-17 65 50