Du jobbar och fakturerar. Vi sköter resten.

Är du på väg att starta ett byggföretag? Eller driver du redan eget? Se till att du ger din verksamhet en stabil grund att stå på. Ett bra bokföringsprogram visar hur din verksamhet mår och utvecklas. Visma eEkonomi finns i tre olika varianter från 99 kr/mån. Välj den som passar dig och ditt företag bäst idag. 

Stöd för rot

Du får hjälp med att skapa en korrekt ROT faktura och skicka ansökan elektroniskt till Skatteverket. 

Trygghet i molnet

Glöm alla säkerhetskopior - dina företagsuppgifter sparas direkt och säkert hos oss.

Fungerar i alla miljöer

Sköt ditt företag där det passar dig via mobilen, laptopen eller surfplattan.

Smart bankkoppling

Stämmer automatiskt av händelser på din internetbank. Det gör att bokföringen blir enklare för dig. 

Enkel lönehantering

Du kan hantera löner direkt i programmet och få hjälp med skatter och avgifter.

Offert

Skicka offert snabbt och enkelt till dina kunder. Efter godkännande gör du om offerten till en faktura.  

Bästa ekonomiprogrammet för byggföretaget

Du kan sköta din fakturering och bokföring online i datorn, surfplattan och smartphonen. Du behöver aldrig tänka på backuper.

För dig som utför rotarbete hjälper programmet dig med att skapa en korrekt faktura. Programmet påminner dig när ett underlag för ansökan ska skapas. Du kan välja att skriva ut underlaget eller skicka som fil direkt till Skatteverket.

Visma eEkonomi finns i tre olika varianter från 99 kr/mån. 

Välkommen till Småföretagslivet

Ägna dig åt din passion och låt Visma eEkonomi sköta faktureringen och bokföringen. Välj den variant som passar dig bäst.

Fakturering
Smart
Pro
Visma eEkonomi Fakturering

Fakturering

119 kr/mån Köp

För dig som bara vill fakturera
 • Fakturera dina kunder
 • Digital fakturering
 • Påminnelsehantering
 • Stöd för Rot & Rut
 • Massfakturering
 • Full programsupport
Visma eEkonomi Smart Visma eEkonomi Smart

Smart

199 kr/mån Köp

Bokföring på autopilot
 • Allt från Fakturering
 • Bokföring
 • Leverantörsfakturor
 • Koppling till banken
 • Automatisk bokföringshjälp
 • Ladda upp kvitton från mobilen
 • Anläggningstillgångar
 • Projekt- & resultatenheter
 • Mobilappar & tillval
 • Språk- & valutahantering
 • Full programsupport
Visma eEkonomi Pro

Pro

368 kr/mån Köp

För dig med större behov
 • Allt från Smart
 • Professionell överblick
 • Budget & uppföljning
 • Djupanalyser & nyckeltal
 • Full programsupport

Arbeta var, när och hur du vill

Visma eEkonomi är helt och hållet webbaserat. Det spelar ingen roll om du föredrar PC, Mac, Linux, Android eller iOS. Visma eEkonomi fungerar på alla större plattformar. Det innebär att du kommer åt din bokföring online och kan arbeta med dina företagsuppgifter var du än är.

Automatisk uppdatering och backup

I Visma eEkonomi arbetar du alltid i den senaste versionen. Uppdateringar och underhåll sker utan att du ens märker det. Dessutom finns alla dina företagsuppgifter på våra säkra webbservrar, vilket betyder att du inte behöver oroa dig för kraschade hårddiskar eller stulna datorer. Vad som än händer finns dina uppgifter lagrade hos oss.

Unik koppling till din internetbank

Att stämma av händelser på ett bankkonto är en tidskrävande uppgift – om du gör det manuellt. Låter du däremot Visma eEkonomi hantera avstämningen sker stora delar av arbetet helt automatiskt. Det gör det enkelt att bokföra online.

users

Samarbeta med redovisningsbyrån

Visma eEkonomi är utvecklat för att även fungera i samarbete med en redovisningsbyrå. Genom att sköta din ekonomi online med e-bokföring kan du till exempel hantera kundfakturorna medan din byrå tar hand om allt det andra.

Få påminnelser i appen

Du kan fakturera, få påminnelser, nå dina kontakter, göra anteckningar och följa viktiga händelser direkt i appen. Dessutom kan du fotografera kvitton och fakturor för att använda i din bokföring.

Hantera löner i programmet

Du har möjlighet att hantera löner direkt i programmet. Du får hjälp med beräkning av skatter och arbetsgivaravgifter, påminnelser om viktiga datum och kan skapa tydliga lönebesked.

Smarta tillval till Visma eEkonomi

Har du behov av fler funktioner eller skulle vilja spara ännu mer tid genom att binda samman och automatisera ditt företags processer? 

Arbetsorder

Rapportera dina jobb enkelt och smidigt samtidigt som du får tillgång till information som tidigare bara fanns i datorerna på kontoret. En frihet att jobba var du vill, när du vill och hur du vill.

Läs mer om Visma Integration

Tidsredovisning

Koppla samman Visma eEkonomi med ett tidredovisningssystem. Då får du en komplett daglig rapportering som i nästa led, utan manuellt arbete, genererar både fakturaunderlag, löneunderlag och uppföljning. 

Läs mer om Visma Integration

Övriga lösningar

Det finns många smarta system att koppla på för att förenkla din vardag. Till exempel bokningssystem, butikssystem, säljstöd, produktionssystem eller en lösning för scanning av leverantörsfakturor.

Läs mer om Visma Integration

- Visma eEkonomi är ett väldigt lättarbetat ekonomiprogram, även för en sådan som mig som inte kan någonting om bokföring. Dessutom som innehåller det allt det jag som företagare behöver, Jonas Bilstrup, Jonas Motorverkstad.

 

Om Visma Spcs

Måna av landets småföretagare ser fördelarna med ett bokförings- eller faktureringsprogram från Visma. Av våra nya kunder väljer mer än 75 % dessutom en webbaserad lösning.

Kundgaranti i 30 dagar

Skulle du inte vara nöjd med ditt program får du naturligtvis pengarna tillbaka. Du kan också byta till en annan lösning kostnadsfritt. Garantin gäller i 30 dagar efter köp.

Support i världsklass

Känn dig trygg med vår hyllade support. Du når oss enkelt via telefon, mejl, chatt, forum, video och enkla guider.